haalt talent boven water

CG

Cartografisch Gesprek

zet je als individu weer op de kaart in de organisatie

Soms is het meer dan welkom om ‘ns even stil te staan bij hoe het ermee is. In rust. Nagaan waar jouw ontwikkeling je inmiddels brengt. De aanleiding voor zo’n bezinning kan in jezelf liggen, bijvoorbeeld een al langer sluimerende vraag of vaag gevoel van onrust over je volgende loopbaanstap.

Lees meer...

Het-Wil-begeleiding

Het Wil Begeleiding

het wil meer na een Cartografisch Gesprek?

Voor wie na een Cartografisch Gesprek verder wil, bieden we de mogelijkheid van Het Wil Begeleiding aan. Want handen en voeten geven aan een essentieel inzicht in de dagelijkse werkpraktijk, vraagt niet alleen scherp kijken, maar ook het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Lees meer...

Leerroute

Leerroute Cartografisch Consulent

De kunst van het tevoorschijn luisteren

Wil je je professionele, leidinggevende of coachende kwaliteiten vergroten? In deze Leerroute bekwaam je je in de principes van de cartografische methode. Op natuurlijke wijze leer je iemands talent ontdekken en taal geven, inclusief diens verborgen bronnen van plezier, impliciete kennis en ontwikkelrichting.

Lees meer...

kompas

Cartografisch Organisatie Gesprek

zet weloverwogen koers in roerige tijden

Koersbepalen in of na een reorganisatie? Het Cartografisch Organisatie Gesprek is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden. In het gesprek nemen naast de opdrachtgever meerdere Het Wil adviseurs deel, ieder met zijn of haar eigen expertise; organisatie-ontwikkeling, teamondernemerschap en talentontwikkeling. Het resultaat: een strategie voor de nieuwe fase.

Lees meer...

CG

Cartografisch Verdiepingsgesprek

Luisteren naar wat je weet vraagt soms wat onderhoud. Wat heb je nu te betekenen?

Je hebt op enig moment een wandelgesprek met ons gevoerd dat geheel in het teken stond van de ontdekking - en belofte! - van jouw métier, ook wel verborgen ambacht te noemen. Het leverde een memorabel inzicht op, met uitzicht. 

Er kwam zelfs nieuwe taal vrij voor datgene waar jij je aan blijkt te wijden, je leven lang al. Dit hielp helder licht te werpen op wat jij betekent en te betekenen hebt. 

Lees meer...

C-team-G

Cartografisch Team Gesprek

zet je team op de kaart in de organisatie

Inmiddels hebben ervaringen in een aantal organisaties laten zien wat er gebeurt als je de individuele resultaten van het Cartografisch Gesprek gaat delen in het team dat je vormt. Door expliciet de vraag ‘wat kan ik van je leren?’ te stellen in het team, komen verborgen kwaliteiten aan het licht.

Lees meer...

Het-wil-konsult

Het Wil Outplacement

omdat het soms niet anders kan

Soms is de aanleiding om je actief her te bezinnen op de volgende stap in je ontwikkeling ronduit dwingend: je baan gaat verdwijnen of jij gaat verdwijnen uit je baan. In alle gevallen is alleen al de aankondiging van dit feit een ingrijpende gebeurtenis.

Lees meer...