haalt talent boven water

Het-Wil-begeleiding

Het Wil Begeleiding

het wil meer na een Cartografisch Gesprek?

Voor wie na een Cartografisch Gesprek verder wil, bieden we de mogelijkheid van Het Wil Begeleiding aan. Want handen en voeten geven aan een essentieel inzicht in de dagelijkse werkpraktijk, vraagt niet alleen scherp kijken, maar ook het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Het Wil Begeleiding is altijd begeleiding op maat. Afhankelijk van de vraagstelling wordt de vorm en het aantal gesprekken bepaald. Ook wordt er zorgvuldig gekeken naar de gewenste gesprekspartner. We gaan er daarbij vanuit dat het ook meerdere gesprekspartners kunnen zijn, binnen en buiten de kring van Cartografisch Consulenten. 

Enkele voorbeelden uit onze praktijk

Knipkaart
Naar wens kan er gewerkt worden met een knipkaart, waarbij de gesprekken vrij in te delen zijn in de tijd.

4 Seizoenen begeleiding
Steeds vaker kiezen onze cliënten voor een begeleidingsvorm die met hen meereist door het jaar. De vorm: één gesprek per drie maanden, waarbij de thema’s uit het seizoen het vertrekpunt vormen.

Wandel je gedachtegoed
Voor wie het tijd is om eigen taal te vinden en reproduceerbaar te maken, is er een twee- of meerdaagse intensive. Wandelen en schrijven gaan hand in hand in de zoektocht naar eigen gedachtegoed. Zie Het Wil toepassingen voor concrete voorbeelden.

Kosten

De kosten voor bovengenoemde begeleidingswijzen zijn als volgt verdeeld:
  • Gespreksreeks op maat: € 450,- per sessie, inclusief schriftelijke reflectie
  • 4 Seizoenenbegeleiding: € 1.875,- voor 4 sessies, inclusief schriftelijke reflectie
  • Wandel je Gedachtegoed: € 2.250,- inclusief reis-, verblijfskosten en reflectie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Neem contact met ons op voor particuliere tarieven.

Het-Wil-begeleiding groot

Enkele reacties van Het Wil Begeleidingscliënten

Het Cartografisch Gesprek bracht een voor mij groot aantal onvergetelijke inzichten. Door daarna een aantal Het Wil Begeleidingsgesprekken te arrangeren, houd ik makkelijker koers. Terug en vooruit blijven kijken laten me de lijn zien die ik soms kwijt ben.

Joost, afdelingshoofd

 Eens per seizoen zo’n gesprek, leek aanvankelijk luxe maar is het allerminst. Door me in de herfstperiode bewust bezig te houden met oogsten wordt mij helder wat ik bereikt heb, terwijl ik eerst dacht dat het allemaal niet zoveel voorstelde. Harde resultaten zien maakt dat ik anders en gerichter voortbouw.

Judith, docentIk kwam er maar niet toe om mijn gedachten te ordenen, terwijl ik wist dat mijn huidige rol direct gebaat is bij het inspireren van anderen met een klinkende, authentieke visie. Door de twee-daagse Wandel je Gedachtegoed zie ik wat ik te melden heb. Ik verwerk dit sindsdien in mijn spreken en schrijven. Ik heb nu een verwoordbare visie, een groot goed. Gedachtegoed, dus.

Frits, hoofd financiën