haalt talent boven water

Het-wil-konsult

Het Wil Outplacement

omdat het soms niet anders kan

Soms is de aanleiding om je actief her te bezinnen op de volgende stap in je ontwikkeling ronduit dwingend: je baan gaat verdwijnen of jij gaat verdwijnen uit je baan. In alle gevallen is alleen al de aankondiging van dit feit een ingrijpende gebeurtenis.

Een Het Wil Outplacement-programma helpt je opnieuw koers te zetten, je persoonlijke arbeidsmarkt te bepalen en je nieuwe loopbaandoel te bereiken: je volgende baan of werkkring. Daartoe werken we aan de definitie van jouw werkaanbod, jouw gebruik van netwerken, je mondelinge en schriftelijke communicatie en het daadwerkelijk zetten van je stap naar nieuw werk.

Of je nu wilt werken aan de volgende stap in je vertrouwde werkveld, dan wel een wending wilt maken in je werkzame leven: jouw unieke métier blijft het ultieme oriëntatiepunt.

Tegelijkertijd is het nodig om aandacht en tijd te besteden aan alles wat je in dit overgangsproces meemaakt, ook aan de minder aangename aspecten ervan: de emoties die erbij komen kijken. Het kan je meer doen dan het aanvankelijk lijkt.

Want als er aan de zekerheid van je baan wordt getornd, ga je beseffen hoezeer je werk een deel is van je bent. In je werk komt immers heel veel samen: doelen en ambities, waardering van wat je doet en bereikt, een netwerk van mensen om je heen, structuur, energie, ritme in je dagen en niet in de laatste plaats: een toekomstperspectief.

Kosten

Het Wil Outplacement start altijd met een Cartografisch Gesprek. Op basis hiervan wordt een persoonlijk begeleidingsprogramma op maat opgesteld, inclusief inhoudelijke fasering, tijdpad en kosten.
outplacement