haalt talent boven waterFrans Sandbergen


Frans Sandbergen (1961)


Auteur van Het Wil. Filosoof van geboorte, kan het niet laten de vragen te stellen die aan het licht helpen komen wat je eigenlijk aan het doen bent: je grotere werk. Heeft een bijzondere liefde voor het ontdekken en aanspreken van het zelfgemaakt gedachtegoed van zijn gesprekspartners, zoals dat onder andere gevonden kan worden in vaak verborgen bronnen van plezier. Opdat dat gedachtegoed kan worden ingezet in de wereld. Frans is informeel co-burgemeester van een aanvankelijk fictief midden-Italiaans stadje.

Clemens Dresselaars


Clemens Dresselaars (1947)


Trait-d’union is zijn wezenlijke ambacht en werking. Clemens is regelmatig te vinden op wandelpaden om zelf en anderen te laten ervaren hoe in je kracht zijn voelt en wat je daarvan afhoudt. Is op zoek naar wat voor iemand de essentie is en waar verlangen ligt dat verscholen om aandacht vraagt. Loopt graag een eind mee op je weg en zoekt samen met jou waar het stroomt.Henk ten Horn


Henk ten Horn (1951)


Als organisatiepsycholoog en adviseur helpt Henk verborgen krachten van mens en organisatie te ontdekken en in te zetten. Zijn motto is: "doorbreek patronen en maak energie vrij om het aanwezige potentieel optimaal te benutten. Er is veel meer mogelijk dan we denken." Henk richt zich op de balans tussen de 'harde' en 'zachte' kant. Hard staat voor structuur en doelstellingen. Zacht is gericht op het gedrag dat beweging veroorzaakt en gaat over bezieling, ontwikkeling en communicatie. De interactie tussen beiden maakt het ontwikkelingspotentieel inzetbaar in de vaak weerbarstige praktijk van alle dag.

Astrid de Keulenaar


Astrid de Keulenaar (1956)


Psycholoog die haar praktijk meerduidig en veelkleurig vormgeeft, onder andere als zenleraar, schrijver en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. 'In de echt verbinden' is wat Astrid betreft een term die zich ook uitstrekt naar het begeleiden van mensen in hun levensloopbaan/ontwikkeling – waar verbind je je echt mee in je leven, in je werk? In haar ambacht draait het uiteindelijk allemaal om de vraag: in welke wereld wil je leven? Op stap gaan, waarnemen en ontdekken met de geest van een beginner is haar aanstekelijke specialiteit.

Renée Rosenboom


Renée Rosenboom (1969)


Als biografisch consulent richt Renée zich op het eigen vermogen dat zichtbaar wordt in hoe iemand omgaat met belangrijke gebeurtenissen in diens levensloop en loopbaan. Welke kracht wordt 'vanuit zichzelf sprekend' ingezet en welke context is nodig wil deze kracht zich ontsluiten. Helderheid creëren, actualiseren in het nu en koersen op daadkracht in wat er wezenlijk gewild wordt is haar expertise.

Ger Vosseberg


Ger Vosseberg (1947)


Psycholoog met jarenlange aanvurende ervaring, binnen en buiten organisaties. Kijkt met verwondering, onbevangenheid en onvoorwaardelijke acceptatie naar de wereld, naar de ander, naar de opgaven die het leven en werken kunnen geven. Ger maakt los wat vast zit, maakt lichter wat zwaar is, maakt zichtbaar wat zich verbergt. Heeft het vermogen om mensen te helpen de moed terug te vinden waarmee ze met hernieuwd zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunnen treden.

Gerdien de Wal


Gerdien de Wal (1949)


Verbandbrenger met veel leidinggevende ervaring in de publieke sector. Heeft passie voor ontwikkeling. Wandelend stilstaan is een contradictie die het samenzijn van haarzelf met de ander fascinerend maakt. De oogst is inspiratie en inzicht. Ont-moeten en ont-dekken maakt verborgen kracht zichtbaar. Voor Gerdien is het steeds weer een cadeau om dat mee te mogen maken.

 

Aly Cnossen


Aly Cnossen (1949)


Als Craqueleermeester (van oorsprong juf en jarenlang ervaring met talent- en leiderschapsontwikkeling) gericht op het aanbrengen van barstjes in vaste overtuigingen. Zij helpt je om in overtreding te komen, om door de schijnbare steun van een patroon of gewoonte heen te durven gaan, met kleine of soms wat grotere barsten. Wandelend, pratend, onderzoekend, samen ontdekken waar jij in overtreding wil komen.