haalt talent boven water

Het Wil konsult wie wij zijn

Wie we zijn

de werkgemeenschap van Het Wil Konsult

Alle bij Het Wil Konsult aangesloten Cartografisch Consulenten verklaren de liefde aan het vrijmaken van talent opdat het in een grotere maat beschikbaar komt voor de wereld. Zij breken menige lans voor werkgemeenschappen waarin mensen van elkaar leren.

Lees meer...

Ons-gedachtegoed

Ons gedachtegoed

wat ons beweegt in wat we doen

De essenties uit ons gedachtegoed:
• Dat waar mensen echt warm voor lopen laat zich uiteindelijk niet ontkennen. Het wil zich melden, het wil tevoorschijn komen. Maar als het nog niet goed geleerd heeft te spreken, doet het soms onhandige dingen.

Lees meer...

onze-mensen

De mensen

Maak hier kennis met de man of vrouw die je zal helpen je weg in kaart te brengen en te vervolgen.                     

                                                                                  

Lees meer...

Hoe-we-werken

Hoe we werken

de verschillende rollen en activiteiten van de Cartografisch Consulent

Alle bij Het Wil Konsult aangesloten Cartografisch Consulenten vervullen verschillende rollen ten dienste van onze opdrachtgevers, ongeacht of het organisaties, leiders, teams of individuele medewerkers zijn.

Lees meer...

Organisatie

Organisatie

hoe wij samenwerken

Netwerk
Het Wil Konsult is een netwerkorganisatie. Alle aangesloten consulenten zijn zelfstandig adviseurs en hebben naast hun werk bij Het Wil Konsult ook een eigen praktijk of een verbintenis met een ander bureau.

Lees meer...

Het-Wil-Prijs klein

Het Wil Prijs

In de zomer van 2011 is de Het Wil Prijs in het leven geroepen. Deze al bij voorbaat prestigieuze prijs wil mensen en initiatieven eren die een speciaal oor gericht houden op de achterdeur, daar waar bijzondere ideeën zich aandienen. En er gehoor aan geven.

Lees meer...