Jan Huisman Cartografisch Gesprek

Jan over het Cartografisch Gesprek

Transitiecoach Kracht & Co.
Jan Huisman Cartografisch Gesprek

Jan over het Cartografisch Gesprek

Transitiecoach Kracht & Co.

Het Cartografisch Gesprek heeft me meer zelfinzicht gegeven in wat ik ten diepste wil en waar ik mijn bijdrage aan wil geven in deze wereld. De begeleiding in de vorm van wandelcoaching sprak me zeer aan, evenals de opbouw van de gesprekken. In de inleiding werd duidelijk uiteengezet waar het in de gesprekken over gaat, waarbij de focus ligt op persoonlijke zingeving, luisteren naar jezelf en wat je ten diepste drijft. Er wordt op een goede en prettige wijze contact gehouden tussen de gesprekken, waarin je met het huiswerk aan de slag bent. 

Vooral het taalaspect in de aanpak sprak me aan. Ik merkte door je talent of métier taal te geven, dat mijn métier veel zichtbaarder werd voor mezelf en dat ik het bewuster kon gaan inzetten ten dienste van een nog groter geheel.

Het feit dat de begeleiding uit twee gesprekken bestaat met een incubatietijd van een maand, werkte heel verdiepend. In het tweede gesprek werd de werking van mijn métier nog helderder en kwamen ook de weerstanden en uitdagingen die je hierin ontmoet in jezelf en in samenwerking met anderen aan bod. Het is voor mij een hele waardevolle interventie gebleken, die naar mijn gevoel enorm kan bijdragen aan het praktisch werkzaam maken van idealen. Op individueel niveau, maar ook op team- en organisatieniveau. Teams of groepen mensen zullen op deze wijze constructiever gaan samenwerken en op bezielde wijze een bijdrage kunnen gaan leveren aan het grotere werk van de organisatie. 

Meer waarderingen