Janneke Cartografisch Gesprek

Janneke over het Cartografisch Gesprek

team lead living labs bij Quin
Janneke Cartografisch Gesprek

Janneke over het Cartografisch Gesprek

team lead living labs bij Quin

Het Cartografische Gesprek ben ik aangegaan omdat ik vragen had over mijn werkelijke professie. Het was heel fijn om in rust en buiten in de ruimte te bewegen en ondertussen van gedachten te wisselen terwijl we ongebaande paden verkenden. De begeleiding vond ik inspirerend, warm en behulpzaam. De coach betrokken, geïnteresseerd, meedenkend en er werden prikkelende vragen gesteld. 

Met deze ervaring op zak, besef ik hoe moeilijk het is om op eigen kracht iets wat zich duidelijk aandient (het talent dat je altijd al bij je droeg), ook écht te zien. En om voor jezelf de ruimte te maken om er in rust naar te kijken. 

De cartografische coach hielp me hierbij en om mezelf met lichtheid, vriendelijkheid en humor te benaderen. Zo ontstond er een vrijheid van het tussendenken, een geestesruimte waarin ik mijn professie ging (her)kennen. In de overgeorganiseerde maatschappij met veelal one size fits all-oplossingen mis ik die ruimte, waar creatie en ontwikkeling uit voortkomen. 

Eens in de zoveel tijd probeer ik stil te staan bij de inzichten die ik heb opgedaan in het Cartografisch gesprek en of mijn huidige werkzaamheden nog goed passen bij mijn werkelijke professie of talent. Deze gebruik ik nu veel meer als een kompas.

Meer waarderingen