Natuurfoto wandelgebied Cartografisch Gesprek

Karin over het Cartografisch Gesprek

Kinderarts & hoogleraar in een Academisch Medisch Centrum
Natuurfoto wandelgebied Cartografisch Gesprek

Karin over het Cartografisch Gesprek

Kinderarts & hoogleraar in een Academisch Medisch Centrum

Ik had behoefte om stil te staan bij mijn professionele loopbaan en wilde zicht krijgen op waar ik heen wilde en wat ik kon. Het Cartografisch Gesprek heeft me hierin erg geholpen en heeft me een enorme boost in mijn ontwikkeling gegeven.

Het helpt je om in gesprek met jezelf te komen en naar jezelf te kijken op een manier zoals ik dat nog nooit had gedaan. De aandachtige wijze van luisteren en de onverwachte reflecties van de Cartografisch consulent wierpen een heel nieuw licht op mijn eigen kracht, waarvan ik wist en voelde dat het klopte.

Het leverde me ongelooflijk veel nieuwe inzichten en associaties op. Hierdoor ontstond een nieuwe manier van kijken die ik vervolgens mee heb genomen naar alle toekomstige momenten en situaties waarin ik nieuwe mogelijkheden tot groei ontdekte. Ik ben me bewuster van mijn rol, de opportunities en valkuilen die mijn kwaliteiten met zich meebrengen en ben mijn potentieel veel meer gaan benutten. Dat gun ik iedereen! Net zoals je sport om fysiek in vorm te blijven, zou ik iedereen aanraden om met enige regelmaat een reflectie-bad te nemen in de vorm van een Cartografisch Gesprek.

Meer waarderingen