Ron Schel Cartografisch Gesprek

Wieger Ronald over het Cartografisch Gesprek

Grondlegger Contributisme
Ron Schel Cartografisch Gesprek

Wieger Ronald over het Cartografisch Gesprek

Grondlegger Contributisme

Onlangs werd ik in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met het Cartografisch Gesprek tijdens twee mooie wandelingen met consulenten van Het Wil Konsult. Dit Cartografisch Gesprek is een zuivere en zeer pragmatische ingang tot je kern en helpt om antwoord te vinden op de vraag: Wat is mijn métier? Wat mag en kan ik betekenen in dit leven? 

Na de eerste wandeling kreeg ik van de consulenten/medereizigers een brief met hun reflecties op het gesprek. Op deze wijze ontving ik als het ware mijn eigen woorden en beelden terug en wonnen deze aan betekenis voor mijzelf. Na de tweede wandeling heb ik zelf een reflectie op de wandeling en het gesprek geschreven. 

Het geheim van woorden geven – en vooral de juiste – aan je gedachten en overtuigingen, vocaliseren je doelstellingen en ambities in dit leven. Wanneer mensen deze kern in zichzelf kunnen aanboren leidt dat tot bloei, vitaliteit en een betekenisvol leven. Het Cartografisch Gesprek is daarmee een prachtige bijdrage aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Meer waarderingen